Logo placeholder-01

onderhouden

Slim meerjarig onderhoud voor renderend vastgoed.

onderhouden

Slim meerjarig onderhoud voor renderend vastgoed.

Meerjarenonderhoudsplan
Aannemersselectie
Verduurzaming
Inspectie
Haalbaarheidsstudies
Bouwkundig tekenwerk
Begrotingen

De vastgoedopgave anno 2022

Voor bestaand vastgoed is het nog meer dan ooit van belang om het up-to-date te houden. Grondstoftekorten lopen op, energie wordt steeds duurder en materiaalkosten nemen toe. Dit betekent dat slim meerjarig onderhoud steeds belangrijker wordt voor renderend vastgoed, zonder in te leveren op duurzaamheid. Met het verlengen van de levensduur van gebouwen leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomst.

5 principes voor slim meerjarig onderhoud

Met vijf principes streven wij naar een optimum in de balans tussen duurzaamheid en rendement. Met andere woorden: slim meerjarig onderhoud voor renderend vastgoed met impact.

verduurzamen woningvoorraad

Versnel de verduurzaming van sociale huurwoningen

In 2050 heeft ook de gebouwde omgeving geen CO2-uitstoot. Om daar te komen moeten alle woningen in 2028 energiezuinig zijn, in 2030 aardgasvrij zijn en uiteindelijk in 2050 CO2 neutraal zijn. Woningcorporaties en overheid hebben samen afspraken gemaakt om de woningvoorraad te verduurzamen, inclusief het verbeteren van de kwaliteit en het comfort van de woningen. De opgave is groot én complex.

In de praktijk zien we dat verduurzamingsprojecten al snel 36 maanden in beslag nemen, van initiatief tot contract. Met onze aanpak doorlopen wij in 12 maanden wij het proces van initiatief tot en met contractvorming met de aannemer, waarbij wij jouw belangen behartigen, bewaken, borgen én realiseren. 

Zo gaan wij te werk om vastgoed up-to-date te houden.

Analyse

We analyseren de huidige staat van de gebouwen en brengen dit in beeld.

Maatregelen

We onderzoeken welke maatregelen moeten worden genomen om het vastgoed op lange termijn up-to-date te maken of te houden.

Inzicht in kosten en impact

We brengen in beeld wat maatregelen kosten en opleveren, financieel en milieutechnisch. Zodat u de juiste keuze kunt maken.

Ontwerp

We werken uw keuze uit in een ontwerp, voorzien van berekeningen en tekeningen. 

Begeleiding

Na uw akkoord op het ontwerp helpen wij graag met de begeleiding van de aannemersselectie, contractvorming en het uitvoeringstraject.

Deze projecten delen we graag

Ga ook voor renderend vastgoed door slim meerjarig onderhoud

Neem contact met Clarice, maak kennis en ontvang een voorstel om tot een optimum te komen in de impact en het rendement van uw vastgoed.
Clarice Felix-Bosman Planresult Rijnland

Bel ons

We vertellen graag meer over de manieren waarop we helpen om een project tot een succesvol resultaat te brengen. 
0172 650 025

Bel Clarice

Ik vertel graag meer over de manieren waarop we helpen om het onderhoud van uw vastgoed zo slim mogelijk aan te pakken.