Logo placeholder-01

HBO | 24-40 uur

bouwkundig adviseur & projectleider

Word jij het gezicht van ons bedrijf?

HBO | 24-40 uur

bouwkundig adviseur & projectleider

Word jij het gezicht van ons bedrijf?

Wordt dit jouw baan?

Jij bent voor onze klanten het gezicht van het bedrijf. Je begeleidt hen bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw. Door het opstellen van verduurzamingsadviezen, onderhoudsplannen, begrotingen en tekenwerk maak je projecten mogelijk. Dit vraagt om kennis en creativiteit.
Tijdens het gehele proces bewaak jij de voortgang en budgetten binnen de gestelde kaders van het project. Je durft buiten de gebaande paden te lopen met het projectdoel voor ogen. In de haalbaarheids- en ontwerpfase ben je in staat de relevante informatie te verzamelen en heldere keuzes voor te leggen aan de opdrachtgever. Mede onder jouw begeleiding wordt dit vertaald naar ontwerpdocumenten, waar een aannemer verder mee kan. Tijdens de realisatie beoordeel jij of alles wordt gemaakt conform planning en gemaakte afspraken. Onder het motto “nieuwe kennis leidt tot nieuwe kansen” stellen wij ons flexibel op. Dat vraagt om snel schakelen. Wij dagen je uit om mee te denken in onze toekomstplannen, zodat ook jij volop kansen krijgt om vooruit te komen.

Jouw profiel

We denken niet graag in hokjes, maar om tot een goede match te komen, is het wel handig om deze punten te noemen:

Jouw werkgebied

Planresult Rijnland is een veelzijdig bouwadvies- en projectmanagementbureau en werkt nauw samen met het zusterbedrijf Ben Kraan Architecten. Wij werken samen met o.a. beleggers, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en (vastgoed)aannemers. Van oudsher zijn wij sterk in onderhoud en renovatie, waarbij ons streven is om een gebouw een tweede leven te geven. Daarnaast begeleiden wij ook nieuwbouwprojecten in allerlei projectfasen. Ons werkgebied ligt vooral binnen de driehoek Amsterdam – Den Haag – Utrecht.

Worden dit jouw nieuwe collega’s?

Werken bij Planresult Rijnland betekent werken als team. We presenteren daarom graag drie directe collega’s waar jij veel mee gaat samenwerken.
Clarice Felix-Bosman Planresult Rijnland

Clarice
Felix-Bosman

Vastgoed onderhoud

Frank
van den Helder

Vastgoed vernieuwing

Marjolein de Wit Planresult Rijnland

Marjolein
de Wit

Vastgoed vernieuwing

Zo ziet jouw werkdag er straks uit.

We begrijpen dat je ook graag een beeld wilt hebben van een gemiddelde werkdag. Daarom hebben we dit alvast uitgewerkt voor de maandag:
9:00 – 10:00 uur
Weekly stand: het wekelijks werkoverleg
11:00 – 12:00 uur
Adviesgesprek bij klant in Den Haag
13.30 – 15.00 uur
Opstellen begroting
15.00 – 15.45 uur
Overleg met Architect
15.45 – 17.00 uur
Werken aan duurzaamheidsadvies

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv naar Reinout.

Of bel hem eerst. Hij vertelt graag meer over de functie en werken bij Planresult Rijnland.
Reinout Kuus Planresult Rijnland