Logo placeholder-01

bouwen voor mens en milieu

Kom bij ons werken en werk mee aan het verduurzamen van vastgoed.

bouwen voor mens en milieu

Kom bij ons werken en werk mee aan het verduurzamen van vastgoed.

Verduurzamen van de bouwwereld

Bouwen voor mens en milieu. En zo een betere wereld creëren voor onszelf, onze kinderen en onze kleinkinderen. Dát is de missie van Planresult Rijnland. In ons werk geven we bestaande gebouwen een tweede leven door ze zorgvuldig te onderhouden, te vernieuwen en te transformeren. Bij het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten leggen we de focus op flexibiliteit in functies en het gebruik van toekomstbestendige materialen.

Elke dag een beetje beter

De bouwwereld staat voor een flinke uitdaging: grondstoffen worden schaarser en de regelgeving neemt toe. Hoe spelen we als deskundige professionals in de vastgoedsector enerzijds in op de dringende behoefte aan steeds meer gebouwen en garanderen we anderzijds de leefbaarheid voor de generaties die na ons komen? Daar zijn wij als team dagelijks mee bezig, ieder vanuit zijn of haar expertise.

Veel ruimte om je te ontwikkelen

Volop variatie in je werk voor  verschillende opdrachtgevers

Goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden

Marjolein de Wit over het werken bij Planresult Rijnland

“Voor mij komen hier precies de dingen samen die ik zoek; samenwerken aan oplossingen in een technische wereld en volop ruimte voor eigen inbreng!”

Zijn wij op zoek naar jou?

Hieronder vind je de vacatures die we nu hebben. Zit er niet iets tussen, maar wil je wel graag kijken naar de mogelijkheden? Stuur dan een open sollicitatie naar Reinout.
MBO/HBO | 24-40 uur

Bouwkundig Tekenaar

Als Bouwkundig Tekenaar binnen Planresult Rijnland speel je een belangrijke rol in de voorbereiding en realisatie van projecten. Jouw rol? Het plan voor het verduurzamen van een pand vertalen naar een tekening. Zo leg jij de basis voor een tweede leven van een gebouw.

MBO/HBO | 24-40 uur

Bouwkundig Tekenaar

HBO | 24-40 uur

Bouwkundig adviseur & projectleider

Jij bent voor onze klanten het gezicht van het bedrijf. Je begeleidt hen bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw. Door het opstellen van verduurzamingsadviezen, onderhoudsplannen, begrotingen en tekenwerk maak je projecten mogelijk. Dit vraagt om kennis en creativiteit.

Bouwkundig adviseur vacature baan
HBO | 24-40 uur

Bouwkundig adviseur & projectleider

HBO/WO | 32-40 uur

Projectmanager

Als projectmanager ben jij de spin in het web bij grote en kleine projecten. Als partner van onze klanten zoek jij naar nieuwe mogelijkheden binnen de gestelde kaders van het project. Wij dagen je ook uit om mee te denken in onze toekomstplannen en zo zelf kansen te creëren om vooruit te komen in ons bedrijf.  

Vacature bouwkundig projectmanager Planresult Rijnland
HBO/WO | 32-40 uur

Projectmanager

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en cv naar Reinout.

Of bel hem eerst. Hij vertelt graag meer over de functie en werken bij Planresult Rijnland.
Reinout Kuus Planresult Rijnland