Logo placeholder-01

VERNIEUWEN

Geef vastgoed een tweede leven.

VERNIEUWEN

Geef vastgoed een tweede leven.

Verduurzaming
Haalbaarheidsstudies
Functiewijziging
Bouwkundig tekenwerk
Begrotingen
Vergunningen
Energielabel
Maatwerkadvies

Een te groot deel van het vastgoed staat leeg

In Nederland wordt in 2021 10% van de kantoren niet gebruikt. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Ruim driekwart hiervan stond een jaar eerder ook al leeg. Door vastgoed te vernieuwen en het comfort, energieverbruik en de uitstraling te verbeteren, geven we vastgoed een tweede leven. Is een pand niet meer geschikt voor de huidige functie? Dan is transformatie een goede optie. Een andere toekomstbestendige optie is het flexibel maken van een pand. 

Onze vuistregels bij vernieuwen

Het vernieuwen of transformeren van een gebouw is veelal een kansrijk en renderend perspectief. We hanteren vijf vuistregels:

VERDUURZAMEN KANTOREN

Verlaag het energieverbruik van kantoren

Maak de gebouwde omgeving al in 2040 ‘Paris Proof’! Dat is de ambitie van het Deltaplan Duurzame Renovatie en daar gaan wij in mee. Dit betekent dat het energieverbruik van de gebouwde omgeving met twee derde omlaag moet ten opzichte van het huidige gemiddelde.

Het verduurzamen van een bestaand gebouw om het “Paris Proof” te maken, is uitdagend, maar zeker niet onmogelijk. Het kan bovendien een aanzienlijke investering zijn, maar resulteert in lagere energiekosten en een verbeterde werkomgeving. Met onze aanpak doorlopen we drie stappen om te komen tot een optimaal pakket aan verbetermaatregelen. Zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

In drie stappen geven wij vastgoed een tweede leven.

Scan

Ontvang een professioneel advies onderbouwd met technische details, een kostenraming en mogelijkheden tot functiewijziging binnen de mogelijkheden van de Ruimtelijke Ordening in onze gebouwscan. 

Ontwerp

Samen met onze (interieur)architecten en adviseurs komen we tot een definitief ontwerp en definitieve investeringsbegroting.

Begeleiding

We verzorgen de complete uitvoeringsbegeleiding en bewaken de gemaakte afspraken met de verschillende aannemers. Indien gewenst, adviseren wij ook in het beheer en onderhoud.

Deze projecten delen we graag

Investeer ook slim in aantrekkelijk en renderend vastgoed

Neem contact met Frans, maak kennis en ontvang een voorstel om tot aantrekkelijk, verhuurbaar en renderend vastgoed te komen.
Frans van der Maas Planresult Rijnland

Bel ons

We vertellen graag meer over de manieren waarop we helpen om een project tot een succesvol resultaat te brengen. 
0172 650 025

Bel Frans

Ik vertel graag meer over de manieren waarop we helpen om uw vastgoed nieuw leven in te blazen.