VERNIEUWEN

Geef vastgoed een tweede leven.

VERNIEUWEN

Geef vastgoed een tweede leven.

Verduurzaming
Haalbaarheidsstudies
Functiewijziging
Bouwkundig tekenwerk
Begrotingen
Vergunningen
Energielabel
Maatwerkadvies

Een te groot deel van het vastgoed staat leeg

In Nederland wordt in 2021 10% van de kantoren niet gebruikt. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Ruim driekwart hiervan stond een jaar eerder ook al leeg. Door vastgoed te vernieuwen en het comfort, energieverbruik en de uitstraling te verbeteren, geven we vastgoed een tweede leven. Is een pand niet meer geschikt voor de huidige functie? Dan is transformatie een goede optie. Een andere toekomstbestendige optie is het flexibel maken van een pand. 

Onze vuistregels bij vernieuwen

Het vernieuwen of transformeren van een gebouw is veelal een kansrijk en renderend perspectief. We hanteren vijf vuistregels:

OFFICIENCY

Een renderend kantoor met energielabel A

Met ons label Officiency zorgen wij voor rendabele, CO2 neutrale kantoorpanden. Door te investeren in een beter energielabel, een goede uitstraling en optimaal huurcomfort, houdt u uw vastgoed vitaal. Officiency regelt uw vastgoedupdate van A tot Z: via een energiescan en/ of gebouwscan  ontvangt u een professioneel advies, onderbouwd met technische details en een kostenraming. In de ontwerpfase begeleiden wij u samen met onze (interieur)architecten en adviseurs tot een definitief ontwerp en een definitieve investeringsbegroting. Officiency verzorgt voor u de complete uitvoeringsbegeleiding en bewaakt voor u de gemaakte afspraken met de verschillende aannemers. Tot slot kunnen wij u adviseren in het beheer en onderhoud samen met één van onze partners.

In drie stappen geven wij vastgoed een tweede leven.

Scan

Ontvang een professioneel advies onderbouwd met technische details, een kostenraming en mogelijkheden tot functiewijziging binnen de mogelijkheden van de Ruimtelijke Ordening in onze gebouwscan. 

Ontwerp

Samen met onze (interieur)architecten en adviseurs komen we tot een definitief ontwerp en definitieve investeringsbegroting.

Begeleiding

We verzorgen de complete uitvoeringsbegeleiding en bewaken de gemaakte afspraken met de verschillende aannemers. Indien gewenst, adviseren wij ook in het beheer en onderhoud.

Deze projecten delen we graag

Investeer ook slim in aantrekkelijk en renderend vastgoed

Neem contact met Frans, maak kennis en ontvang een voorstel om tot aantrekkelijk, verhuurbaar en renderend vastgoed te komen.
Frans van der Maas Planresult Rijnland